O ZNAČKE PENTAGON® TACTICAL

Názov Pentagon je starogréckeho pôvodu a znamená „päťuholník“, čo v logu 5 uhlov symbolizuje číslo 5, čo vyjadruje rovnováhu. Rovnováha predstavuje pod značkou Pentagon súlad kvality, dizajnu, estetiky, funkčnosti v praktickom prevedení.

Značka Pentagon® Tactical pôsobí v oblasti vojenského oblečenia a doplnkov už od roku 1991. Jej prvopočiatky začali v Nemecku, kde ako malá spoločnosť predávala nový a použitý vojenský prebytočný tovar. V roku 1993 sa obchod presťahoval a rozšíril otvorením veľkoobchodného skladu a dnes takto pôsobí v severnom Grécku.

Koncom 90-tych rokov sa objavili a pribúdali požiadavky na vojenské oblečenie, oblečenie a výstroj pre policajné a vojenské zložky, ktoré by sa vyznačovali technologicky vyspelými tkaninami, vylepšeným prevedením vreciek a zároveň moderným štýlom. Väčšinu týchto požiadaviek bolo možné nájsť len v uznávaných outdoorových značkách ale vo farbách, ktoré neboli vhodné pre policajné alebo vojenské zložky.

Po niekoľkých rokoch sa podarilo vyplniť túto medzeru a priniesť na trh pokročilý koncept vojenského oblečenia a vybavenia, ktorý prezentuje kvalitu, dizajn, estetiku, funkčnosť a praktickosť v žiadaných farbách vhodných práve pre policajné a vojenské zložky.

Značke sa postupným vývojom podarilo vytvoriť produkty aj vo vlastných vzoroch Camo ( maskáč Pentacamo® a Grassman®), s ktorými ľahko splyniete s okolím.

Značka Pentagon prináša športovo-taktické oblečenie s prepracovanými detailmi pre maximálne pohodlie a predovšetkým praktické využitie. Použité materiály prispievajú k odolnosti oblečenia a dlhodobému používaniu. Značka prezentuje moderný civilný vzhľad. 

Kvalitu značky potvrdzujú aj dodávky oblečenia pre ozbrojené zložky NATO.

"Odvážte sa byť taktický so značkou Pentagon ® Tactical "

Kompletnú ponuku 
značky nájdete na tomto linku: PENTAGON

Zobrazuje sa 1-35 z 66 položiek